要孩子,上播种网
首页 bozhong logo
播种网 论坛 中医备孕
[中医推荐]

有没有广东省中山市的姐妹呀?想知道中山市哪里有出名的老中医?

楼主: 炮炮兵BB
204800102 楼主
谢谢亲的鼓励,爱你!
已邀请用户 : (此提示只有您可以看到,其他用户无法查看)

我是中山市的,双侧都堵了,但姐妹们讲的好中医都离我这里很远。。有没有哪一位姐妹知道广东省哪里有能治疗输卵管堵塞的老中医吗?中山市博爱医院的王冰洁医生好不好呀?有没有姐妹看过?希望各位都好孕,一心向善,我们一定能怀上的!加油!em25

点击查看全文
八级宝宝 | 发表于 2012-7-19 23:05
我无试管,之前促排,做人授,点知一次都未做过,次次都要放弃 em29em29
点击查看全文
炮炮兵BB (楼主)
七级宝宝 | 发表于 2012-7-19 23:10
yenyyx 发表于 2012-7-19 23:05
<br/>我无试管,之前促排,做人授,点知一次都未做过,次次都要放弃  ...
<br/><br/>点解次次都要放弃呀?我是问题更加严重呀,想人授都唔得呀~所以不要灰心啦`甘你现在唔试下中药调理?你主要是咩原因呀?
点击查看全文
八级宝宝 | 发表于 2012-7-19 23:16
差5多次次都系右边右边排,我右边系堵,甘未次次都放弃。我DN加右边输卵管堵,我有试咖,我依家都有去睇中医。
点击查看全文
炮炮兵BB (楼主)
七级宝宝 | 发表于 2012-7-19 23:23
yenyyx 发表于 2012-7-19 23:16
<br/>差5多次次都系右边右边排,我右边系堵,甘未次次都放弃。我DN加右边输卵管堵,我有试咖,我依家都有去睇中 ...
<br/><br/>唉,我二边都堵呀em29,嗯,依家靠下中药咯,不过时间长,最衰我年纪大,如果唔是,可以放多些时间落去中药度~我如果到最后都唔得可能要试管呀~你试下中药睇下左边排唔排咯,我见中药都有调个些的~到时就好孕了~
点击查看全文
八级宝宝 | 发表于 2012-7-20 09:54
嗯,你边度?我响石岐。
点击查看全文
炮炮兵BB (楼主)
七级宝宝 | 发表于 2012-7-20 12:00
yenyyx 发表于 2012-7-20 09:54
<br/>嗯,你边度?我响石岐。
<br/><br/>我小榄的
点击查看全文
八级宝宝 | 发表于 2012-7-20 14:13
有小小远,小榄稳5到有好咖中医?
点击查看全文
炮炮兵BB (楼主)
七级宝宝 | 发表于 2012-7-20 15:53
yenyyx 发表于 2012-7-20 14:13
<br/>有小小远,小榄稳5到有好咖中医?
<br/><br/>无呀,可能我唔识人既关系?但是真是无咩出名既中医,好多朋友都是走去石岐睇既~生殖中心都有个叫张旭宾的,好似都好多人睇`
点击查看全文
八级宝宝 | 发表于 2012-7-20 17:56
我无响渠度睇,我响林秀峰度睇
点击查看全文
八级宝宝 | 发表于 2012-7-20 18:08
甘你D朋友有无成功???
点击查看全文