要孩子,上播种网
首页 bozhong logo
播种网 论坛 想要宝宝
[孕前检查]

姊妹幫幫手 經期中,追不到豬寶寶 開始追鼠寶寶 香港的 姨媽中

325213 楼主
谢赞,祝你好孕快快来
已邀请用户 : (此提示只有您可以看到,其他用户无法查看)
請問有冇姊妹可以介紹一下香港做速排
曾經係旺角蘇惠x 男e生到做過6個月唔成功 請問有冇好介紹同埋平小小既個時睇親都要1000起1次 1個經期睇2-3次因為經期唔係28-30日左右有時要45日50日左右
1:經期到去睇一次食速排藥
2.到左14日左右上去睇下卵泡成長率幾大
(如果未得就去睇第三次)
仲試過2次打針打針睇1次要3800起再加1000睇卵泡
我覺得有啲貴 有冇姊妹好介紹 想要老鼠B
点击查看全文
八级宝宝 | 发表于 2019-3-29 01:43 | 来自疯狂造人
同香港挥手区
点击查看全文
八级宝宝 | 发表于 2019-3-29 01:46 | 来自疯狂造人
同香港挥手区!!!!
点击查看全文
九级宝宝 | 产后(大宝)恢复期 | 发表于 2019-3-29 02:07 | 来自疯狂造人
亲亲,哈哈 你打粤语唔一定个个都睇得明!你激素六项测过未!你经期45-50天有D过长!可以试试第一个月食达英调整人工周期~然后再试试促排~我系广州架~我整个促排过程落嚟用咗大概1600人仔~包括10次B超监排,5粒来曲,9支尿促针~
点击查看全文
cwyan (楼主)
五级宝宝 | 发表于 2019-3-29 02:09 | 来自疯狂造人
回复 JY想要宝宝
亲亲,哈哈 你打粤语唔一定个个都睇得明!你激素六项测过未!你经期45-50天有D过长!可以试试第一个月食达英调整人工周期~然后再试试促排~我系广州架~我整个促排过程落嚟用咗大概1600人仔~包括10次B超监排,5粒来曲,9支尿促针~
达英可以在那買?謝謝
点击查看全文
cwyan (楼主)
五级宝宝 | 发表于 2019-3-29 02:12 | 来自疯狂造人
回复 JY想要宝宝
之前40天的  12月到2月 食過中藥反而月經遲了  現在停了中葯 現在又在經期中  下個月再加油
点击查看全文
九级宝宝 | 产后(大宝)恢复期 | 发表于 2019-3-29 06:50 | 来自疯狂造人
回复 cwyan
达英可以在那買?謝謝
达英就是短效避孕药,21天21天这样吃的~吃完21天一般会在三四天来月经,你这样再在月经第二天去看激素六项,看完了再在月经第五天开始促排比较好,达英在大陆这边调节激素用蛮常见的,大陆药房也可以买到淘宝也可以买到,你月经周期长还是先建议去看一下激素六项~我之前也是月经周期长,激素六项显示睾酮高,LH高,所以吃了一个月达英,再促排,祝你好孕啦
点击查看全文
九级宝宝 | 产后(大宝)恢复期 | 发表于 2019-3-29 06:53 | 来自疯狂造人
我也是多囊~达英现在治疗多囊蛮好的,调节好激素再促排~自己同时也要做着运动减肥哟 加油
点击查看全文
九级宝宝 | 产后(大宝)恢复期 | 发表于 2019-3-29 06:57 | 来自疯狂造人
而且亲亲促排六个月都未中,你可以先歇一歇一个月,查一查输卵管,加油
点击查看全文
九级宝宝 | 发表于 2019-3-29 18:53 | 来自疯狂造人
你有冇check過輸卵管?
点击查看全文
十三级宝宝 | 产后(大宝)恢复期 | 发表于 2019-4-14 11:30 | 来自疯狂造人
该楼层内容已被作者隐藏
九级宝宝 | 产后(大宝)恢复期 | 发表于 2019-4-14 23:20 | 来自疯狂造人
你去邊間睇,我今日化學懷念咗,想check 下
点击查看全文
cwyan (楼主)
五级宝宝 | 发表于 2019-4-15 17:27 | 来自疯狂造人
回复 拼豬妹的媽
你去邊間睇,我今日化學懷念咗,想check 下
我是覺得香港個個 醫生唔係咁好我都想轉醫生
点击查看全文
九级宝宝 | 产后(大宝)恢复期 | 发表于 2019-4-15 23:30 | 来自疯狂造人
回复 cwyan
我是覺得香港個個 醫生唔係咁好我都想轉醫生
我聽日都去抽血
点击查看全文